Proiectele noastre

Proiectare, prelucrare si montaj sticla

In cei peste 10 ani de experienta in domeniul prelucrarii si montarii diferitelor tipuri de sticla ne-am confruntat cu diferite situatii si diverse proiecte pe care le-am finalizat cu succes de fiecare data. Suntem in continua cercetare a produselor noi, dorind sa oferim servicii cat mai complete si de calitate pentru toti clientii nostrii, astfel oferim atat inovatii de ultima ora, cat si produse foarte speciale si unice. Ne plac provocarile si lucrarile pe care altii nu le pot realiza. Noi avem solutii pentru orice proiect.

Printre proiectele noastre putem enumera urmatoarele: proiectare si montare termopane, proiectare si montare cabine de dus cu panouri din sticla securizata transparenta sau sablata, proiectare si montare oglinzi in sali de sport, proiectare si montare vitrine etc.

Va invitam sa vizualizati mai jos fotografii cu unele dintre proiectele noastre de succes.

Ultimele proiecte

Proiectare, prelucrare si montaj sticla

Ce este sticla?

Proiectare, prelucrare si montaj sticla

O forma de izolare a diverselor incaperi, un material functional si durabil pentru constructii si productia de mobilier, un element cu multiple calitati aplicabile designului de interior. Tehnicile avansate de prelucrare si inovatia in design deschid noi drumuri in domeniul sticlei.  Prin produsele si proiectele noastre, dam sticlei ocazia sa straluceasca!

Pentru oglinzi, geamuri, prelucrare, debitare sau montaj ne puteti contacta cu incredere telefonic sau prin email. Pentru mai multe informatii si detalii suplimentare asteptam sa ne contactati cu incredere.